Alakart Oy

Tulisija, takka- ja uunimuuraukset

Yritystoimintaa ammattitaidolla jo vuodesta 1998 alkaen, pääasiassa Oulun alueella ja Pohjois-Suomessa

Alakart Oy on Oulussa toimiva rakennusalan yritys. Yrityksen toiminta on erikoistunut tulisija- ja takkamuurauksiin, joihin yritys tarjoaa kattavan palvelun tulisijan suunnittelusta sen toteutukseen. Lisäksi toiminta kattaa laaja-alaisesti talonrakennukseen liittyvän rakennustoiminnan uudiskohteissa ja saneerauskohteissa. Yritystoimintaa jo vuodesta 1998 alkaen, pääasiassa Oulun alueella ja Pohjois-Suomessa. Asiakkaat koostuvat yksityisistä henkilöistä, yrityksistä ja rakennusliikkeistä.

Taitavaa erikoisalan osaamista muuraustöistä vahvalla työkokemuksella. Suomalaista perinteistä käsityötä-laatua ja luotettavuutta. Yrityksen kautta on yhteistyötä myös rakennesuunnittelun, toimenpidelupien ja vastaavan työnjohtajan palveluihin. Teemme pyynnöstä urakan kohteelle kirjallisen tarjouksen. Tarjouksen päädyttyä sopimukseen, teemme aina ennen työn aloittamista urakkasopimuksen, joka sisältää eriteltyinä tarvikkeet ja työn sekä suoritustavan, aloitus- ja työn luovutuksen ajankohdan, tulisijan käytön ohjauksen ja kirjalliset käyttöohjeet, takuuehdot ja maksusuunnitelman.

suunnittelu

Arkkitehti ja sisustussuunnitelmien mukaiset yksilölliset tulisijat kilpailukykyisin hinnoin.

Työn tilaajalle luodaan 3D-mallinnus esiteltävästä kohteesta. Tämän voi toteuttaa myös piirtämällä käyttäen referenssinä valokuvia, perinteisiä kaksiulotteisia piirustuksia tai muita luonnoksia. Jos tuote tai rakennuskohde on jo mallinnettu CAD-ohjelmalla, sitä voidaan hyödyntää tarkoituksenmukaisella tarkkuudella asiakkaan toiveiden mukaan.

3D-kuvat helpottavat suunnittelua. Tila saadaan näkyville kuviin oikeassa mittakaavassa ja siinä voidaan tarkastella siihen tulevaa tulisijaa, kokeilla erilaisia pintamateriaaleja ja värejä. Mallinnus näyttää tulisijan valmiina sekä sen toimivuuden huonetilassa.

Suunnittelu Arkkitehti yo

Pablo Picassosta kerrotaan seuraavaa tarinaa: Tarinan mukaan Picasso istui Pariisissa kahvilassa, kun hänen ihailijansa lähestyi ja pyysi, voisiko Picasso nopeasti piirtää hänelle jonkin kuvan lautasliinalle. Picasso myöntyi kohteliaasti, ja ojensi hetken päästä lautasliinan takaisin, sekä sanoi: ”Miljoona dollaria.” Ihailija hämmentyi ja kysyi: ”Miten voitte pyytää niin paljon? Sehän vei vain minuutin piirtää”. ”Ei”, Picasso vastasi. ”Minulta vei 40 vuotta oppia piirtämään näin.

Alakart Oy

Ammattilaisen tekemä tulisija on viimeistelty ja turvallinen

Tiilimuuraus on näyttävä, kestävä tulisija- ja seinärakenne. Muurattu tulisija on aikaa kestävä ja arvokkaan näköinen, joka tehdään käsityönä.

Erilaiset tiilet ja laastit antavat mahdollisuuden yksilöllisiin monimuotoisiin sisustusrakaisuihin, ladontakuviot mahdollistavat näyttäviä yksityiskohtia, joilla voidaan korostaa rakenteellista arkkitehtuuria ja tyylisuuntaa.

Ammattilaisen tekemä tulisija on viimeistelty ja turvallinen. Varaava takka säästää lämmityskustannuksissa, varaamaton sisustustakka luo tunnelmaa.

Yhteistyökumppanit

Alakart Oy

Takat, uunit ja muuraustyöt